Posni sir

Posni sir za one koji bi, iz zdravstvenih ili drugih razloga, hteli da smanje količinu životinjskih belančevina i masti u svojoj ishrani, ili da ih potpuno izbace, ovo je pravi izbor. Ne morate da se odreknete mlečnih proizvoda jer  su veoma ukusni i hranljivi. Posne sireve možete  koristiti na mnogo načina i često ga je lako napraviti. Sada postoje veganske alternative u svim mogućim varijacijama.

U asortimanu ih imate sireve u jednom komadu, kao namaz i isečen na listiće.

Ako iz ishrane izbacite proizvode životinjskog porekla, obično se otvaraju potpuno nove mogućnosti i, naravno, alternative i ideje. Zamenski proizvodi nisu za svakog vegana. Ako zaista volite mleko, meso i mlečne proizvode i ne konzumirate ih samo iz etičkih ili zdravstvenih razloga, veganske alternative mogu pomoći.

Pored mnogih alternativa za mleko i meso, vegetarijanski sirevi takođe ima stalno mesto u frižiderima prodavnica zdrave hrane. Pravi se od prirodnih biljnih sastojaka i postoji mnogo različitih proizvoda.

Mnogi proizvodi su prilično čvrste konzistencije. U suštini se sastoje od vode, biljnih ulja (npr. kokosovo )  i skroba (npr. krompirov skrob), neki takođe sadrže tofu i/ili prerađene orašaste plodove.

Svi proizvodi su bez GMO

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top