Pasji Trn 200g Plavo

320 RSD

Pasji Trn: Prirodna Moć i Lekovita Snaga

 

Pasji Trn: Prirodna Moć i Lekovita Snaga (zamrznut)

Otkrijte čuda pasjeg trna iz prirode

Pasji trn, sa obronaka Kopaonika i Stare planine, predstavlja pravo bogatstvo važnih hranljivih materija, posebno aminokiselina neophodnih za izgradnju proteina.

Sastav i blagotvorna svojstva pasjeg trna

Plodovi pasjeg trna su prava riznica vitamina, aminokiselina, minerala i mikroelemenata. Posebno se ističe visok sadržaj vitamina C, vitamina grupe B, vitamina D, E i K. U narodnoj medicini, pasji trn je dugo poznat po svojim blagotvornim efektima na pluća, jetru i zglobove.

Lekovita dejstva i primena

Pomaže u čišćenju tela od sluzi, leči čireve na želucu i dvanaestopalačnom crevu, reguliše cirkulaciju krvi, ubrzava zarastanje rana i stimuliše regeneraciju tkiva. Preporučuje se kao sredstvo protiv stresa i prevencija upala i infekcija, posebno tokom perioda oporavka od bolesti.

Kardiovaskularno zdravlje

Preparati pasjeg trna imaju mnogo korisnih svojstava za kardiovaskularni sistem, poput hipotenzivnog i kardioprotektivnog dejstva. Takođe, konzumiranje ulja pasjeg trna sprečava oštećenje miokarda pri ishemiji.

Poboljšanje raspoloženja i celokupnog zdravlja

Visok sadržaj serotonina, poznatog kao „hormon sreće“, čini pasji trn izuzetno korisnim za poboljšanje ukupnog zdravlja i raspoloženja.

Kako koristiti

Sveže bobice pasjeg trna možete dodati u smuti ili ih koristiti za pripremu čaja, čime ćete maksimalno iskoristiti njihove nutritivne vrednosti i lekovita svojstva.

Napomena:

Proizvod je u zamrznutom stanju i može se kupiti samo u našem maloprodajnom objektu u Beogradu.

Pakovanje 200g Plavo

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top