Vlašac suvi 3g Podravka

60 RSD

Suvi vlašac se lako dodaje u salate, omlete, namaze, testeninu, krompir, supe i čorbe, pružajući im pikantan dodir pre kraja pripreme.
Kategorija: Oznaka:

Vlašac suvi 3g 

Suvi vlašac, sa svojim blagim ukusom i mirisom, predstavlja idealan začin koji će obogatiti vaša jela. Dobijen sušenjem dugih listova svežeg vlašca, ovaj začin se savršeno uklapa u različite kulinarske kreacije.

Kako koristiti suvi vlašac u kulinarstvu:

  • Univerzalni Dodatak Jelima: Suvi vlašac se lako dodaje u salate, omlete, namaze, testeninu, krompir, supe i čorbe, pružajući im pikantan dodir pre kraja pripreme.
  • Svestrani Začin: Blaga aroma vlašca sjajno se kombinuje sa mnogim namirnicama, posebno sa jajima i mekim sirom, dajući vašim jelima posebnu notu.
  • Kulinariske Kreacije: Salata od vlašca sa krompirom predstavlja jedinstveno i ukusno jelo koje svakako trebate probati. Takođe, može obogatiti čorbe, omlete, soseve, verivima, i domaće paštete.
  • Začinski Mešavini: Često se koristi kao sastojak u različitim začinskim mešavinama, savršeno se slažući sa drugim začinima poput peršuna, estragona i rena.

Budući da se vlašac može gajiti kao začinsko bilje, dostupan je tokom cele godine. Preporučuje se dodavanje ove začinske biljke u kuvana jela pred kraj pripreme kako bi se očuvali njegov delikatan ukus i tekstura.

Pakovanje 3g Podravka

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top