Esi Aloe Vera Sok 500ml

899 RSD

Brojne studije pokazuje da je sok aloje veoma koristan u slučaju poremećaja metabolizma ugljenih hidrata (naročito kod dijabetesa tip II).

Esi Aloe Vera Sok 500ml

Esi Aloe Vera sok je široko korišćen zbog svojih prirodnih svojstava, koja su obimno dokumentovanim u brojnim istraživanjima, čime su potvrđene njene karakteristike kao odličnog dodatka u slučajevima upala gastrointestinalnog trakta (iritacija kolona), radi pročišćivanja organizma, podsticanja varenja i lučenja žuči.

Brojne studije pokazuje da je sok aloje veoma koristan u slučaju poremećaja metabolizma ugljenih hidrata (naročito kod dijabetesa tip II) i kod povišenog holesterola i triglicerida, smanjuje rizik od pojave ateroskleroze, preporučuje se u toku virusnih i bakterijskih infekcija za brži oporavak, u toku hemoterapije za neutralizaciju toksičnih efekata lekova, kao prirodni izvor vitamina , minerala i aminokiselina. Između ostalog, predstavlja i odličan dodatak ishrani kod oporavka i oslabljenog organizma tokom hroničnih bolesti kada pacijent ne uspeva da se prehranjuje na pravilan način.

Način upotrebe:

Da bi se postigli najbolji efekti korišćenja ovog proizvoda, preporučuje se konzumiranje 25 ml (jedna doza) soka 2 do 3 puta na dan, čistog ili razblaženog u vodi ili voćnom soku. Preparat promućkati pre upotrebe. Nakon otvaranja, čuvati u frižideru i iskoristiti u roku od mesec dana.

Sastav:

standardizovan sok od listova Aloe Vere, sadržaj polisaharida – min.7000mg/l

Pakovanje 500ml Esi

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top